Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

ERC planta Colau i anuncia que votarà en contra dels pressupostos de Barcelona

|

- Publicitat -

ERC ha anunciat aquest dilluns que votarà en contra de la tramitació del pressupost de Barcelona pel 2022. Segons ha explicat el líder del grup republicà a l’Ajuntament, Ernest Maragall, dimecres diran ‘no’ a l’aprovació inicial del pressupost, tràmit que es votarà a la Comissió d’Economia del consistori. “Votarem no amb absoluta convicció i responsabilitat”, ha dit en una atenció a mitjans de comunicació. Maragall ha afirmat que el govern de Colau i Collboni “s’ho ha guanyat a pols” pels “incompliments” i el “menysteniment als barris” en els darrers dos anys. A banda, també ha parlat de “manca d’horitzó”. Per això, el republicà creu que cal enviar un missatge explícit de “distància” i “disponibilitat”. “Nosaltres estem preparats”, ha dit.

En cas que l’aprovació inicial superi el tràmit a la Comissió d’Economia d’aquest dimecres -cal majoria simple-, l’aprovació definitiva no es votarà fins al plenari del mes de desembre.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut