Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

ERC fa una crida a votar pels drets i les llibertats després de la “imposició” de les eleccions en plena pandèmia

|

- Publicitat -

La secretària general adjunta d’ERC i cap de llista per Lleida a les eleccions al Parlament, Marta Vilalta, ha fet una crida a guanyar a les urnes després que hagin “imposat les eleccions en contra de les recomanacions sanitàries”. Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi decidit mantenir les eleccions per el 14-F, Vilalta ha apostat per tenir vots “a favor dels drets i les llibertats per a tothom”. “A guanyar allà on som forts i en allò que estimem: les urnes i la democràcia”, ha manifestat a través de Twitter.

El cap de llista d’ERC a les eleccions al Parlament, Pere Aragonès, ha reclamat a “omplir les urnes” de vots d’ERC. “L’independentisme és majoritari i sempre dona una lliçó de democràcia”, ha argumentat. “Jutges, Estat i PSOE imposen el 14-F en plena tercera onada i contra les recomanacions sanitàries. Es consuma l’operació d’Estat. Però no ho permetrem”, ha assegurat per Twitter.

Publicitat

Per la seva banda, el president de Parlament i candidat d’ERC, Roger Torrent, ha fet una crida que a les eleccions del 14-F es faci “fracassar l’enèsima operació d’Estat”. “Ni el tàndem PSC-TSJC per imposar les eleccions en contra de tots els criteris sanitaris impediran que l’independentisme torni a guanyar”, ha defensat per Twitter.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut