Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

ERC es nega avalorar el discurs de Borràs i es limita a emplaçar Junts a escollir algú que li agafi el relleu

|

- Publicitat -

Els republicans no han volgut valorar el discurs de Borràs, un cop ha estat suspesa de les seves funcions. La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha assegurat que no “vol alimentar dinàmiques” que els “allunyen de ser útils al país” i de “bastir consensos per assolir objectius compartits”.

Tot i haver votat a favor de la seva suspensió, ha manifestat que els dies com avui “no ens agraden”: Que en el Parlament es posi el focus en el soroll, l’espectacle la discòrdia i l’enfrontament”, ha remarcat Vilalta.

Publicitat

En aquest sentit, ha demanat a Junts que busqui i proposi una persona que assumeixi les funcions de Borràs. Mentrestant, la vicepresidenta primera del Parlament, Alba Vergés, ocuparà la presidenta de forma “interina”, ha confirmat Vilalta.

Tot i això, els republicans s’han mostrat oberts a trobar consensos: “Estem disposats a parlar amb Junts, a escoltar quin possible acord volen per intentar ser fidels a l’acord”, ha dit Vilalta al faristol del Parlament. Segons la portaveu d’ERC al Parlament, Junts encara no ha posat cap proposta sobre la taula.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut