Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

ERC disposat a “reconstruir confiances” amb Junts al marge del resultat de la consulta

|

- Publicitat -

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, assegura que el seu partit intentarà “reconstruir confiances” amb Junts al marge del resultat de la consulta interna, que finalitzarà aquest divendres a les 17h, per decidir si marxen del Govern. I ha fet referència a “l’històric” i als “objectius” compartits. Ho ha deixat palès en una entrevista a ‘Catalunya Ràdio’, Rovira ha afirmat que ERC està preparada per “tots els escenaris” i ha apel·lat a la “responsabilitat” perquè hi hagi un Govern “fort i cohesionat”. “No volem la crossa de ningú. No és moment de càlculs partidistes ni electorals perquè l’hora és greu”, ha argumentat. Així mateix, Rovira ha dit que si es trenca el govern de coalició “no serà un fracàs de res” i que ella “continuarà lluitant”.

Rovira considera que la decisió que prendrà avui la militància de Junts és “necessària” ja que, segons ha dit, des de l’inici de la legislatura “hi ha hagut moltes veus crítiques”. “Em sembla que han de tancar el tema i tancar files amb el resultat”, ha afegit. I en aquesta línia, la secretària general del partit ha defensat que Catalunya necessita un govern “fort i cohesionat”, descartant una convocatòria electoral.

Publicitat

Segons la dirigent d’ERC, el seu partit ha fet “tot el que ha pogut i més” en relació a Junts però també ha garantit que estan preparats “per tots els escenaris”.

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut