Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

ERC descarta rotundament la negociació dels pressupostos del 2023 amb el Gobierno: “És de sentit comú”

|

- Publicitat -

El Gobierno està començant a temptejar el terreny per aprovar els pressupostos del 2023 , però sembla que trontolla tot plegat. De fet, ERC ha descartat rotundament teixir acords amb els socialistes, tenint en compte la qualitat d’entrebancs d’enguany: La taula de diàleg encallada, la falta de resposta al Catalangate i l’escàndol per les xifres revelades en les inversions a Catalunya: “És impossible”, reiteren els republicans, argumenten que no compleixen els seus compromisos.

En aquesta línia, la portaveu republicana ha advertit que no hi podrà haver “nous acords”, siguin sobre futures negociacions per a noves lleis, de cara als pressupostos espanyols del 2023, “o el que sigui”. “Ara mateix no hi ha confiança, i no serà perquè nosaltres no hàgim fet la part que ens pertocava”, ha argumentat.

Publicitat

Durant la roda de premsa, Vilalta ha aprofitat per tornar a carregar contra el Gobierno i la ministra de Transports, Raquel Sánchez, qui divendres va venir a Catalunya per oferir un “acord” sobre el Quart Cinturó del Vallès. La Generalitat va plantar la ministra, assegurant que no hi havia cap acord, i protestant així per la manca d’inversions de l’Estat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut