Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Enxampen la presidenta de les Illes Balears en un bar de Palma en plenes restriccions de la covid-19

|

- Publicitat -

Nou escàndol que posa en dubte la moral dels socialistes, encarregats de gestionar la pandèmia a Espanya i també a les Illes Balears, a les quals la seva presidenta socialista, Francina Armengol, ha estat enxampada en un bar del barri antic de Palma, anomenat Hat Bar, a les dues de la matinada el passat 7 d’octubre, quan les restriccions del coronavirus marcades a les Illes estableixen tancar tots els bars d’oci nocturn. Fins ara, només es permet l’obertura d’establiments i restaurants que serveixin menjar fins a la una de la matinada.

Així doncs, i segons ha avançat El Mundo, la mateixa presidenta de la comunitat va incomplir unes normes que ella mateixa aprovat, però això no és tot. El més greu és que el propietari del bar assegura que no va tancar quan tocava perquè dins del bar “hi havia una autoritat”. És per això que els veïns de la zona, acostumats a sentir xivarri i queixar-se per aquell bar, també van trucar a les autoritats per denunciar, un cop més, que alguna cosa passava al Hat Bar. Una nova anècdota que taca la imatge dels socialistes.

Publicitat

 

Et pot interessar  Greu discriminació lingüística: fan fora una clienta catalanoparlant d'una perruqueria al crit de "Estamos en España"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut