Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Enganxada de Carracelas i Josep Costa a la xarxa per la proposta de mobilització durant l’acte de Sánchez al Liceu

|

- Publicitat -

El debat sobre el paper que ha de fer el poble independentista català davant els indults dels presos polítics segueix viu a la xarxa. Aquest dissabte, ha suposat l’enganxada de l’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, amb la periodista i tertuliana Pilar Carracelas, qui ha considerat molt mala idea que Costa proposi “impedir pacíficament” l’acte de Pedro Sánchez al Liceu. “Gran idea”, ha piulat irònicament, creien que si s’arriba a fer, pot ser que vinguin els mossos “a cascar i la Generalitat actuï d’acusació particular contra els manifestants”.

Però Costa l’ha rebatut titllant el discurs de la periodista de “reforçar la repressió en comptes de fer-la insostenible, que ha de ser l’objectiu del moviment d’alliberament”. “Gran idea és la de quedar-se a casa per por de la repressió, o perquè no val la pena arriscar-se per guanyar-hi tan poc”, ha etzibat l’exvicepresident del Parlament. Amb tot, Carracelas ha afegit que la proposta de Costa només té sentit si “deroguen la llei que han pogut derogar abans” sobre la defensa dels Mossos per part de la Generalitat, i sobretot, “si es posen ells a primera fila de les hòsties”.

Publicitat

Et pot interessar  Sánchez cancel·la la seva agenda per "reflexionar" si vol continuar al càrrec després de les diligències a la seva dona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut