Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

En marxa la reunió Vilagrà-Bolaños per preparar la trobada entre Aragonès i Sánchez pel ‘Catalangate’

|

- Publicitat -

La reunió entre Laura Vilagrà i Félix Bolaños d’aquest divendres al Palau de la Generalitat ja està en marxa. Ha començat des de les 11 hores, en una cita preparatòria de la reunió entre els presidents dels dos executius, Pere Aragonès i Pedro Sánchez, que en principi s’hauria de celebrar abans del juliol.

Per la Generalitat és important concretar les noves condicions i les garanties de compliment per continuar amb la taula de diàleg i negociació. Aragonès té l’esperança que la reunió entre Vilagrà i Bolaños serveixi per “aprofundir la concreció” de garanties, i avançar en una metodologia per desjudicialitzar la política. Des de la Moncloa, però, en rebaixen les expectatives.

Publicitat

Cal recordar que les relacions entre els dos executius van quedar congelades a l’abril arran de l’esclat de l’espionatge amb Pegasus. Va ser aleshores que Aragonès va demanar a Sánchez una reunió urgent per tractar la qüestió.

Vilagrà ha rebut Bolaños a la plaça Sant Jaume, i tot seguit han entrat a Palau per reunir-se al despatx de la consellera.

Et pot interessar  Vilagrà, sobre les piscines: "Nosaltres no podem dir als ajuntaments quins han de ser els seus refugis climàtics"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut