Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

En marxa el pla per la comunicació entre familiars i pacients impulsat per la Generalitat

|

- Publicitat -

Salut ha posat en marxa un pla d’acció per garantir la comunicació, informació i contacte amb familiars de pacients hospitalitzats i el suport a la salut emocional dels ciutadans en el marc de la pandèmia del coronavirus, ha informat el Departament en un comunicat aquest dimarts.

El projecte, liderat des del Servei Català de la Salut, té com a objectiu coordinar i desplegar totes les accions “de forma equitativa per tot el territori”, va explicar dilluns la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés.

Publicitat

“La gestió emocional de tot és complexa, però tenim professionals que saben molt i que ho han consensuat i posat per escrit en aquest pla, va afegir Vergés, que va informar que el pla estarà vigent fins que s’acabi la crisi sanitària.

El document detalla que aquesta comunicació ha de ser diària i que es tracta d’un dret en el qual s’ha de garantir qualsevol patologia i la ubicació del malalt, fent especial menció als casos crítics.

Et pot interessar  Salut redefineix el mapa sanitari començant per quatre noves xarxes al Pallars, Girona, la Catalunya central i la C-17
Publicitat

Opinió

Minut a Minut