Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Elsa Artadi, Jordi Sánchez, Albert Batet i Josep Rius, els negociadors de Junts

|

- Publicitat -

La candidata de Junts a les eleccions, Laura Borràs, i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont s’han reunit aquest dijous a Brussel·les (Bèlgica) per valorar els resultats electorals i per abordar l’estratègia negociadora del partit de cara a la configuració del nou Govern i la investidura.

Així ho ha explicat el partit en un comunicat, en el qual asseguren que tots dos han coincidit a remarcar la importància que l’independentisme superés el 50% dels vots en els comicis, un resultat que “afavorirà la creació d’un govern independentista a la Generalitat que apliqui aquest mandat electoral”.

Publicitat

Diverses fonts de la formació han precisat a Europa Press que la vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, i l’excap de gabinet de Puigdemont, Josep Rius, pilotaran les negociacions amb ERC a l’espera que totes dues parts celebrin una primera reunió. I segons ha avançat ACN també en formaran part Jordi Sánchez i Albert Batet.

Tal com ha avançat l”Ara’ i ha pogut confirmar l’ACN, l’executiva de Junts es reuneix aquesta mateixa tarda de manera extraordinària. És una trobada per valorar la reunió amb Puigdemont, els resultats electorals, així com definir l’estratègia negociadora amb ERC. La reunió amb els republicans podria tenir lloc entre divendres i el cap de setmana.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut