Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Els socis de l’ANC decidiran al març si impulsen la llista cívica

La consulta, que es podrà fer de forma telemàtica, es farà entre els dies 1 i 14

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) decidirà al març si posa en marxa la llista cívica de cara a les eleccions catalanes al Parlament, que encara no tenen data. Els socis podran votar telemàticament entre els dies 1 i 14 de març si consideren convenient presentar una candidatura “amb la finalitat de fer efectiva la independència”. En un comunicat, l’entitat ha explicat que en els pròxims dies posarà a disposició dels socis – i també de la ciutadania- una pàgina web on es podrà consultar tots els detalls sobre el projecte, que impulsa la seva presidenta, Dolors Feliu. La fórmula escollida per presentar-se seria l’agrupació d’electors que, segons el comunicat, “s’allunya del sistema de partits i sacsejaria l’escenari autonomista actual”.

 

Publicitat

L’enunciat de la pregunta que es consultarà als afiliats és: “Estàs d’acord que l’Assemblea impulsi la llista cívica per la Independència a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, per tal de fer efectiva la independència?”.

 

L’ANC explica que durant el període de votació, que també inclou caps de setmana, es podran fer els tràmits presencialment a les seus territorials. Per aquest motiu, volen crear grups de suport en les regions en què s’estructura l’ANC perquè organitzin xerrades informatives i es preparin els punts d’assistència a la votació.

 

 

 

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut