Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els socialistes valencians permeten un genocidi cultural contra Joan Fuster i la cultura catalana

|

- Publicitat -

El municipi valencià de Massamagrell canviarà el nom de l’Avinguda Joan Fuster pel d’un exregidor del Partit Popular de la localitat de la comarca de L’Horta Nord, a petició d’un regidor de Vox, José Carlos Grau. La moció ha estat aprovada pels partits de la dreta i ultradreta espanyola, PP, Vox i Ciudadanos, però ha rebut el suport del PSPV-PSOE a través de la seva abstenció, un fet escandalós tenint en compte que el partit governa en solitari.

Segons explica eldiario.es, el regidor de Vox va triar l’avinguda Joan Fuster per haver estat “un senyor que va traïr València i es va vendre als diners catalans que no mereix carrers en cap municipi valencià”. El nou nom serà el d’Enrique Senent, un exregidor del PP que va morir el passat 21 de juny. L’únic grup que s’ha oposat a aquesta decisió ha estat Compromís, que han denunciat l’abstenció dels socialistes que ha permès que l’extrema dreta s’escampi pel municipi i, de retruc, han tacat el nom de Joan Fuster i la cultura catalana.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut