Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els socialistes tenen l’objectiu de prohibir tota producció audiovisual amb contingut sexual

|

- Publicitat -

El partit de Pedro Sánchez vol abolir el que es coneix com a proxenetisme, és a dir totes les pràctiques relacionades amb la prostitució. Els socialistes van presentar a la Cambra Baixa una proposició de llei orgànica de només tres articles. El seu objectiu era prohibir la prostitució en totes les seves formes.

La proposta, però tal com està redactada podria afectar qualsevol tipus de producció de pel·lícules pornogràfiques, i fins i tot la producció editorial que contingui contingut sexual explícit. El Partit Popular no ha tardat gens a sumar-se a la proposició normativa i els ha mostrat el màxim suport.

Publicitat

Tot just després de l’aprovació de la llei coneguda com a ‘sí és sí’, la formació socialista va haver de fer un pas enrere; però hores més tard ja estava enfornant aquesta nova proposta.

Així doncs, el dissabte 27 de maig, poques hores després d’aprovar-se al Congreso la ‘Llei sí és sí’ i ja de camí cap al senat, el PSC va presentar la proposta de Llei Orgànica de tres articles. El text proposat pels socialistes no només endureix la pràctica de la prostitució sinó que penalitza qualsevol “pràctica d’actes de naturalesa sexual a canvi de diners o un altre tipus de prestació de contingut econòmic” amb multa de 12 a 24 mesos.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut