Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Els sindicats amenacen a Educació de pròximes mobilitzacions si no veuen avenços significatius

|

- Publicitat -

Els sindicats exigeixen a Educació més concreció i noves propostes per revertir les retallades. De fet han posat damunt la taula diverses amenaces de pròximes mobilitzacions, a partir del gener, si no veuen avenços significatius. Així ho han expressat en una atenció als mitjans de comunicació després de mantenir una comissió de treball amb el Departament d’Educació en què, asseguren, no han rebut cap proposta concreta. Per la seva banda, el Departament argumenta que les comissions de treball no són l’espai de negociació i s’emplacen amb les organitzacions sindicals a parlar-ne en la Mesa sectorial del 14 de novembre. A més, la conselleria nega que no hi hagi avenços i posa com a exemple les mesures ja acordades.

En paral·lel a la reunió, els sindicats s’han concentrat des de les 10.30 davant del Departament per queixar-se que la Generalitat no està complint, diuen, el seu compromís de negociació amb les organitzacions sindicals.

Publicitat

Es tracta de la primera de les mobilitzacions anunciades la setmana passada per visibilitzar que la negociació per la recuperació de les retallades no avança. La concentració era unitària i, per tant, l’han convocat USTEC-STEs, CCOO, Intersindical-CSC, Professors de Secundària (aspepc·sps), UGT, CGT i USOC.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut