Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els resultats del PSOE a Andalusia reactiven la guerra interna del partit

Ábalos demana la dimissió de Susana Díaz i la presidenta en funcions es nega a plegar

|

- Publicitat -

La presidenta de la Junta d’Andalusia en funcions, Susana Díaz, rebutja dimitir després dels resultats de les eleccions de diumenge passat. Tot i guanyar els comicis té molt difícil governar, ja que el PSOE va perdre fins a 400.000 vots i la dreta -PP, Ciudadanos i VOX- tenen majoria. En una entrevista a la SER aquest dimarts al matí, Díaz ha respost el secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, que ahir suggeria una renovació a la federació andalusa: “Es regenera el que està degenerat, i jo lidero un país decent, honest i treballador”.

A més, Díaz ha reflexionat sobre el debat de la campanya que ha girat en gran mesura al voltant de Catalunya: “Potser la que s’equivocava de no fer campanya amb Catalunya era jo, la qui pensava que això anava d’Andalusia era jo” tot i haver denunciat que no s’hagués aplicat el 155 abans i haver titllat l’1-O de “numeret”.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut