Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Els presos polítics segueixen convençuts de les seves al·legacions finals de fa un any al judici del procés

|

- Publicitat -

Cuixart ho té clar: “HO TORNAREM A FER”, ha remarcat aquest matí al seu compte de Twitter. Un any just després que els presos polítics fessin els seus discursos finals al judici farsa contra els fets que van passar l’1-O, alguns d’ells han volgut recordar aquells moments, deixant clar, tot ells, que les seves conviccions segueixen igual de fermes.

A banda del breu missatge de Cuixart, Dolors Bassa també ha recordat el seu al·legat, on va dir que “la meva sentència no seria només la meva llibertat, sinó la de moltes generacions”. Jordi Turull assegura estar “més convençut de mai de la necessitat i urgència de la independència de Catalunya”, mentre que Carme Forcadell recorda el “judici de la vergonya”, on “no ens van jutjar a nosaltres, sinó a les nostres idees”.

Publicitat

Per la seva banda, Josep Rull també ha assegurat que les seves conviccions “es mantenen granítiques”, i ha enviat un missatge per constatar que no es rendiran mai: “L’esperança és més poderosa que la por”.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut