Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Els presos polítics reclamen l’amnistia en sortir de Lledoners amb el tercer grau

|

- Publicitat -

Els presos polítics que compleixen condemna a la presó de Lledoners han sortit aquest divendres cap a les 10.40 hores de la presó després que la Generalitat hagi avalat que progressin al tercer grau penitenciari.

L’exvicepresident i líder d’ERC Oriol Junqueras, els exconsellers Raül Romeva, Jordi Turull, Quim Forn i Josep Rull, l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez i el líder d’Òmnium, Jordi Cuixart, han sortit de la presó aquest divendres cap a les 10.40 hores del matí, mentre que l’exconsellera Dolors Bassa ha sortit cap a les 8.45 hores de Puig de les Basses. Tots podran participar en la campanya electoral a partir d’avui.

Publicitat

La Conselleria de Justícia va avalar dijous el tercer grau per als presos de l’1-O i està previst que surtin de les presons aquest divendres al matí, a excepció de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, que està pendent de si s’avala la seva semillibertat.

Dolors Bassa en sortir de la presó: “Veurem ara què farà la Fiscalia del PSOE”

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut