Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els presos polítics i exiliats del PDeCAT envien una carta a la militància perquè se sumin a La Crida

Tensió dins el Partit Demòcrata per estudiar com s'han d'integrar en el projecte

|

- Publicitat -

Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Jordi Puig han redactat i signat una carta conjunta per animar als militants del PDeCAT a que se sumin a La Crida, el nou projecte que es presentarà aquest dissabte a Manresa encapçalat pels presidents Puigdemont i Torra i Jordi Sánchez.

Els exconsellers empresonats i a l’exili expressen que tot i el seu captiveri segueixen “implicats en el partit” i el seu objectiu passa per empoderar els militants i associats i fer compatible ser del Partit Demòcrata i pertànyer a La Crida i fer front al repte més proper: les eleccions municipals. En aquest sentit, els exconsellers asseguren que els consta que “s’està treballant molt dur” perquè el partit, amb l’esperit de JuntsxCat, presenti unes bones candidatures arreu del país.

Publicitat

Els presos i exiliats del PDeCAT defineixen La Crida com un moviment transversal capaç d’aglotinar les majories que van fer possible l’1-O i reiteren la compatibilitat del partit amb el projecte alhora que es mostren “immensament agraïts” pel suport i escalf rebuts.

Malestar en el partit

Juntament amb la carta dels presos i exiliats n’ha arribat una altra de la direcció, on esmentava que es decidiria des de la Comissió Delegada el mecanisme d’adhesió i els associats i associades ho avalarien. Les discrepàncies per part de la direcció del PDeCAT alhora de decidir el mètode d’integrar el partit a La Crida han sortit a la llum. Segons algunes capçaleres, la possible consulta ha fet saltar les alarmes dels Puigdemontistes i, ara, la tensió és evident.

 

Et pot interessar  Nogueras, després de l'aprovació de l'amnistia al Congrés: "Això no és un punt final. Continuem"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut