Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Els partits espanyolistes creen rebombori a les xarxes socials: “Un minut més a prop de tornar a presó”

|

- Publicitat -

La decisió del Tribunal Supremo ha aixecat polseguera: Es revisaran de nou la concessió dels indults dels presos independentistes. L’alt tribunal ha acordat estimar els recursos de reposició interposats pel Partit Popular, Vox, Ciutadans i Convivència Cívica Catalana.

Davant la notícia els partits espanyolistes han saltat d’alegria i així ha quedat palès a les xarxes socials. D’una banda, la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ho ha qualificat de “gran notícia”: “el Tribunal Suprem accepta el nostre recurs contra els ignominiosos indults als colpistes del procés. Tant de bo aviat la victòria sigui completa i anul·lem aquesta maniobra impresentable del Govern de Sánchez”. I afegeix: Seguim!”.

Publicitat

D’altra banda, però totalment en la mateixa línia, el portaveu de la formació taronja ha manifestat “ho hem aconseguit”: “El Tribunal Suprem admet el nostre recurs contra els indults de Sánchez als colpistes. La justícia s’haurà de pronunciar sobre el fons de l’assumpte. És una primera gran victòria. Cs continuarà treballant perquè es declarin nuls i contraris a la Constitució”.

El Partit Popular també s’ha sumat al carro. La seva secretaria general, Cuca Gamarra, ha manifestat: “Sánchez no està al marge de la llei”, motiu pel qual “el TS analitzarà si van ser legals els indults als condemnats per sedició i malversació”. La seva formació ha fet un tuit en el qual s’ha autodonat les gràcies, penjant-se una medalla: “Gràcies al Partit Popular, el Tribunal Suprem analitzarà la legalitat dels indults als independentistes condemnats per sedició i malversació”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut