Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els Papers de Pandora també esquitxen l’unionista Vargas Llosa

|

- Publicitat -

Continuen apareixent noms implicats en les revelacions internacionals dels papers de Pandora. Un dels noms que van destacar aquest dilluns La Sexta i El País és ni més ni menys que l’escriptor unionista Mario Vargas Llosa, recentment protagonista de declaracions catalanòfobes i un dels convidats de Pablo Casado a les seves convencions del PP. L’escriptor va ser el propietari d’una societat deslocalitzada de les Illes Verges el 2015. L’empresa es va utilitzar per gestionar els diners provinents dels drets d’autor de les seves obres i per vendre immobles tant a Londres com a Madrid. Quan la va crear, Vargas Llosa no residia ni a Espanya ni al Perú, però un cop es va fer resident fiscal a Espanya, el 2017, Vargas Llosa va declarar aquesta societat a les autoritats.

Però el més greu és que Casado l’havia convidat a la convenció del PP quan fa uns anys també es va vincular l’escriptor amb una altra trama que esquitxava moltes personalitats, els papers de Panamà, per una altra societat “offshore”. Per tant, es torna a fer pal·lès la tendència de Casado a convidar corruptes als seus mítings, com ja va passar amb l’expresident francès, Nicolas Sarkozy.

Et pot interessar  El PP exigeix "explicacions immediates" a Sánchez després de la implicació de la seva dona al 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut