Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Els pagesos reobren l’AP-7 en sentit sud després de mantenbir-la tallada 24 hores

|

- Publicitat -

La circulació en sentit sud a l’AP-7, concretament a l’altura de Cambrils, ja és oberta de nou, després de 24 hores completament bloquejada. Durant tot el diumenge, pagesos i manifestants han protestat contra macroprojectes com el Hard Rock o la precària situació de la pagesia. Els manifestants han abandonat l’autopista a dos quarts de nou del matí i s’han dirigit cap a Mont-roig, on continuaran les mobilitzacions perquè al migdia hi haurà un ple per aprovar diferents tràmits que han de permetre l’arribada al municipi de l’empresa química sud-coreana.

Una vintena de persones han passat la nit a l’AP-7 a l’alçada de Cambrils en un tall de 24 hores per protestar contra els projectes de Hard Rock, de Lotte Energy Materials a Mont-roig i en defensa de la pagesia. El portaveu d’Aturem Hard Rock, Eloi Redón, ha considerat un èxit la protesta i ha advertit que si els diferents governs no rectifiquen, en faran més. “És una petita demostració de força de que amb una mica d’organització podem fer coses molt grans”, ha dit.

Publicitat

Els manifestants han passat d’ocupar els dos sentits a tallar només la via en sentit nord cap a les 8.30 hores, fet que ha permès que el dispositiu de Mossos pogués començar a preparar la via, que s’ha pogut reobrir tot seguit en sentit sud.

Et pot interessar  El PSC fixa una àrea metropolitana, una xarxa de tramvia i el Hard Rock com a prioritats a les comarques de Tarragona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut