Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Els Mossos prepararan un dispositiu especial per la primera matinada amb l’estat d’alarma finalitzat

Serà un dispositiu molt similar al que es realitza durant les nits de Sant Joan i les nits de finalització d’any

Avatar
Agències 08/05/2021
Un control dels Mossos per controlar els confinaments comarcals.

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb les policies locals, desplegaran un dispositiu de les 0 a les 8 hores d’aquest diumenge per garantir la seguretat i la mobilitat, ja que a mitjanit acaben l’estat d’alarma i el confinament nocturn i perimetral de Catalunya per la pandèmia de la Covid-19.

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, ho va anunciar el divendres en roda de premsa, i també va dir que vetllaran per la seguretat del trànsit davant la possibilitat de l’increment de persones amb vehicles.

A més, hi haurà controls estàtics i dinàmics d’alcoholèmia i drogues, es garantirà la seguretat a les places evitant aglomeracions i es duran a terme controls en l’entrada dels parcs naturals de Catalunya.

El dispositiu pretén evitar trobades massives al carrer i festes que posin en risc la seguretat, i la Conselleria d’Interior assegura que no es busca sancionar, sinó informar.

Pel que fa als agents, serà un dispositiu molt similar al que es realitza durant les nits de Sant Joan i les nits de finalització d’any.