Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els Mossos prepararan un dispositiu especial per la primera matinada amb l’estat d’alarma finalitzat

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb les policies locals, desplegaran un dispositiu de les 0 a les 8 hores d’aquest diumenge per garantir la seguretat i la mobilitat, ja que a mitjanit acaben l’estat d’alarma i el confinament nocturn i perimetral de Catalunya per la pandèmia de la Covid-19.

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, ho va anunciar el divendres en roda de premsa, i també va dir que vetllaran per la seguretat del trànsit davant la possibilitat de l’increment de persones amb vehicles.

Publicitat

A més, hi haurà controls estàtics i dinàmics d’alcoholèmia i drogues, es garantirà la seguretat a les places evitant aglomeracions i es duran a terme controls en l’entrada dels parcs naturals de Catalunya.

El dispositiu pretén evitar trobades massives al carrer i festes que posin en risc la seguretat, i la Conselleria d’Interior assegura que no es busca sancionar, sinó informar.

Pel que fa als agents, serà un dispositiu molt similar al que es realitza durant les nits de Sant Joan i les nits de finalització d’any.

Et pot interessar  El talp de la Guàrdia Civil als Mossos per l’1-O, detingut per blanqueig de capitals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut