Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els Mossos detenen tres joves vigatans més pels aldarulls del dia del míting de Vox

|

- Publicitat -

Els Mossos han detingut tres joves, de 18, 19 i 21 anys, tots ells de Vic, acusats d’un delicte de danys, desordres públics i lesions. Els fets van tenir lloc el 7 de febrer, després de l’acte electoral de Vox a la capital d’Osona. Segons el relat policial, durant els aldarulls, es van produir diversos actes vandàlics a la rambla del Passeig i del Carme, a l’estació de Renfe i en un supermercat proper al recinte firal del Sucre. Els detinguts ja han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. Aquestes tres detencions se sumen a les sis que ja s’han fet. En total, per tant, s’han produït nou detencions i hi ha una desena persona en recerca i captura. La policia desvincula les detencions de qualsevol ideologia.

La investigació policial s’ha fet de manera conjunta entre els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Vic, i la Policia Local de Manlleu. Els joves que s’han detingut ara estan acusats de delictes de danys, desordres públics i lesions. En concret, a l’estació de tren de Renfe, els aldarulls van provocar danys valorats en 11.400 euros.

Publicitat

Dues de les detencions es van produir la mateixa nit del 7 de febrer, i quatre més el 9 i 10 de febrer relacionades amb el robatori violent que hi va haver durant els aldarulls a la rambla del Carme. A més, també hi ha dues persones més denunciades penalment i una altra que està en recerca i captura.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut