Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els mitjans espanyols segueixen manipulant sense miraments sobre Puigdemont i la seva suposada investigació

|

- Publicitat -

La premsa espanyolista i unionista utilitza qualsevol degoteig d’informació sobre Puigdemont per carregar contra la tasca del president exiliat i desprestigiar-lo. Així ho demostren molts titulars de notícies que asseguren que “Puigdemont vota a favor d’investigar-se a  mateix per la trama russa”, insinuant així que el Parlament Europeu, on l’independentisme ha demostrat guanyar vàries batalles contra el sistema podrit espanyol, investigarà el president legítim.

Res més lluny de la realitat, tot es tracta d’un “informe polític de recomanacions” que en cap cas pot permetre el Parlament Europeu obrir una investigació formal. Així ho afirma l’assessor en xarxes de Puigdemont, Aleix Clarió, que denuncia que als mitjans espanyols “els explota el cap amb el tema”, i matisa que alguns mitjans catalans també ho han venut malament. Segons Clarió, els motius d’amagar que tot plegat és un informe “sense cap efecte pràctic” és que tot plegat es tracta d’una “campanya organitzada pel PSOE per intentar desprestigiar el president”. “Trist i vergonyós que la premsa catalana s’hagi menjat el titular, per incapacitat o per conveniència”, afegeix en un fil a Twitter.

Publicitat


 

 

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut