Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els joves encausats per les protestes a la Subdelegació de Lleida admeten ser allà però neguen agressions

|

- Publicitat -

Els set joves encausats, entre ells Hasél, per les protestes a la Subdelegació de Lleida contra la detenció de Puigdemont a Alemanya el 2018 han declarat en la segona sessió del judici, després que quatre d’ells admetessin els fets i acceptessin una pena de 9 mesos de presó, rebaixada. Durant la segona declaració judicial, els acusats han reconegut ser al lloc dels fets manifestant-se, però han negat haver agredit ni empentat ningú.

El raper lleidatà, que s’enfronta a una condemna major en aplicar-li l’agreujant de reincidència, ha assegurat que en cap moment va ser en primera fila, sinó que era “molt endarrere”. A la pregunta de si va liderar els aldarulls, Hasél ha respost que “evidentment no era el líder de res. Com volen que lideri 3.000 persones”, ha dit, retornant la pregunta.

Publicitat

La fiscalia manté les acusacions contra els set i demana 5 anys i 3 mesos de presó a 6 dels acusats mentre que eleva la petició de pena fins als 5 anys i 9 mesos per a Hasél per reincidència, segons informa l’ACN.

Et pot interessar  Rebutgen ajornar un judici contra manifestants per la sentència de l'1-O a l'espera de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut