Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Els desajustos dels comptes de l’Ajuntament es perpetuen amb la gestió del govern Colau

Un cop tancada la comptabilitat del mes d’octubre de l’Ajuntament de Barcelona, el balanç segueix sent de desajustos en l’economia del govern Colau. Els ingressos de l’Administració van a la […]

Redacció
Redacció 29/11/2018
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona / Ajuntament de Barcelona

Un cop tancada la comptabilitat del mes d’octubre de l’Ajuntament de Barcelona, el balanç segueix sent de desajustos en l’economia del govern Colau. Els ingressos de l’Administració van a la baixa mentre que, en contraposició, es disparen les despeses.

Respecte els ingressos corrents liquidats, els números són inferiors si es compara amb l’any 2017. De fet, el desajust és de 19 milions d’euros. Tenint en compte els impostos locals, hi ha hagut un decreixement de 31 milions. Segons informa La Vanguardia, les despeses corrents han crescut, però, 85 milions.

Per la seva banda, la portaveu adjunta del grup municipal del PDeCAT, Sònia Recasens, diu a La República que “la situació empitjora” cada cop més i lamenta que “han començat les retallades”. Recasens, responsable d’Economia del grup, assegura a aquest diari que l’Ajuntament es troba a 100 milions d’euros per sota del que tocaria. “Com que s’està recaptant menys del que estava previst, s’està retallant en despeses”, afegeix Recasens, que afirma que ja s’han ajustat les beques d’esport escolar, entre d’altres.

Relacionats