Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els desajustos dels comptes de l’Ajuntament es perpetuen amb la gestió del govern Colau

Els ingressos de l'Administració van a la baixa mentre que, en contraposició, es disparen les despeses

|

- Publicitat -

Un cop tancada la comptabilitat del mes d’octubre de l’Ajuntament de Barcelona, el balanç segueix sent de desajustos en l’economia del govern Colau. Els ingressos de l’Administració van a la baixa mentre que, en contraposició, es disparen les despeses.

Respecte els ingressos corrents liquidats, els números són inferiors si es compara amb l’any 2017. De fet, el desajust és de 19 milions d’euros. Tenint en compte els impostos locals, hi ha hagut un decreixement de 31 milions. Segons informa La Vanguardia, les despeses corrents han crescut, però, 85 milions.

Publicitat

Per la seva banda, la portaveu adjunta del grup municipal del PDeCAT, Sònia Recasens, diu a La República que “la situació empitjora” cada cop més i lamenta que “han començat les retallades”. Recasens, responsable d’Economia del grup, assegura a aquest diari que l’Ajuntament es troba a 100 milions d’euros per sota del que tocaria. “Com que s’està recaptant menys del que estava previst, s’està retallant en despeses”, afegeix Recasens, que afirma que ja s’han ajustat les beques d’esport escolar, entre d’altres.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut