Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els comuns, sense pietat, a Cambray: “El professorat no mereix l’arrogància ni el menyspreu del Govern”

|

- Publicitat -

El president d’UP-ECP-GeC al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha demanat “coherència” al conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray (ERC). Durant el Consell Nacional dels comuns, aquest dissabte a Mataró, Asens ha instat el conseller a “seure i pactar” amb la comunitat educativa: “Cal més negociació, i menys arrogància i menyspreu del Govern”. Asens ha demanat “solidaritat” amb tot el professorat, que ha dit que “no mereixen l’arrogància ni el menyspreu” de la Generalitat. D’altra banda, Asens també ha parlat de la taula de diàleg, i ha assegurat que el 2022 ha de donar “fruits tangibles”. El líder dels comuns al Congrés ha reivindicat la proposta del seu grup sobre un nou finançament “just” per a Catalunya.

Així mateix, Asens també ha demanat a la consellera d’Universitats i Recerca, Gemma Geis (Junts), que “deixi de justificar la precarietat”.

Publicitat

Asens ha conclòs que ERC “no pot donar lliçons de res” als comuns sobre l’agenda social. El dirigent d’En Comú Podem ha afirmat que els respublicans “fan un discurs a Madrid i el contrari a Catalunya”.

Et pot interessar  Albiach critica que Aragonès "parla més del referèndum com a candidat que en tres anys al Govern"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut