Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els comuns prefereixen la corrupció del PSC abans que un pacte amb JxCat a la DIBA

|

- Publicitat -

El diputat de CatECP al Parlament David Cid ha descartat aquest divendres donar suport a una moció de censura a la Diputació de Barcelona contra la socialista Núria Marín si JxCat forma part del pacte. En roda de premsa, Cid ha retret a ERC plantejar un “canvi” a la Diputació per fer un govern que “no és d’esquerres ni honest”. Ha dit que no es pot pactar amb forces que “tenen a la seva bancada persones imputades per corrupció”, en referència a JxCat. “És una incongruència”, ha apuntat Cid. Els comuns han afirmat que en cas que es confirmin les investigacions sobre Marín al voltant del cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet aquesta haurà de dimitir.

Cid ha recordat que els comuns fa sis mesos que demanen “explicacions” i “transparència” a Núria Marín. També ha argumentat que l’actual govern a la Diputació de Barcelona “no és el que volíem” perquè JxCat no és una formació “progressista”. “Em sorprèn que ERC proposi una aliança quan sap que amb JxCat no hi volem arribar a acords”, ha subratllat.

Publicitat

Cid ha assegurat que JxCat té dos diputats provincials i una assessora “imputats per corrupció”. També ha dit que és “contradictori” que ERC digui que Marín ha de plegar i a la vegada “voler investir” Laura Borràs com a presidenta de la Generalitat. “ERC amb una mà vol fer una cosa i amb l’altra una altra. Ens trobaran amb governs d’esquerres i honestos”, ha sentenciat Cid.

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut