Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Els comuns no accepten la realitat d’un Govern independentista i segueixen insistint a Aragonès

|

- Publicitat -

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha instat aquest dilluns el vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, a iniciar les “noves vies d’exploració” per a la investidura amb En Comú Podem. En una compareixença a la seu del partit, Mena ha demanat a Aragonès que faci efectiu el seu ultimàtum a Junts per Catalunya. “Necessitem a Catalunya, més que mai, un Govern que sigui fort per confiar en el conjunt dels poders públics del nostre país. Sembla ser que el senyor Aragonès no és ni tan sols capaç de complir amb la seva paraula”, ha assegurat. També ha considerat que els dos partits comparteixen les mesures socials que necessita Catalunya i la resolució del conflicte amb l’Estat espanyol a través del diàleg.

Sobre si els comuns donarien suport a un govern d’ERC en solitari, Mena ha repetit que els comuns encara no han entès per què han de renunciar a un govern “fort” quan tenen la possibilitat de fer-ho. “Un Govern sòlid, valent i que doni resposta a les certeses que necessiten els catalans. No volem renunciar que Catalunya tingui un escenari de governabilitat. Això passa per tenir un Govern progressista que apliqui polítiques d’esquerres i pensant en els treballadors del nostre país”, ha dit.

Publicitat

Mena ha lamentat que els republicans encara no els han trucat i que porten molt de temps esperant la trucada. “Tenim predisposició per poder negociar un govern alternatiu”.

Et pot interessar  Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut