Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Els Comuns ja es veuen governant la ciutat amb ERC

Pisarello espera trobar "acords beneficiosos" amb Maragall i asseguren que amb Bosch era impossible

|

- Publicitat -

Alegria del tinent d’alcalde amb la decisió republicana de treure Bosch de la candidatura d’ERC a Barcelona

Publicitat

ACN Barcelona .- El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, assegura que volen els “millors candidats per a la ciutat” i espera que el relleu al capdavant de la candidatura municipal d’ERC serveixi per “trobar acords beneficiosos”, una circumstància que “cada vegada era més difícil amb Alfred Bosch”. En declaracions a la plaça Sant Jaume abans de la diada castellera, ha insistit en la necessitat d’alliberar els polítics “empresonats arbitràriament” per superar la política de fronts. “És un requisit fonamental, això no va de fronts sinó de democràcia”, ha reblat.

Al seu entendre, els candidats a l’Ajuntament han de ser “conscients” que Barcelona és una ciutat amb una projecció internacional que s’ha de potenciar i que necessita polítiques socials per garantir la cohesió i evitar “el creixement de la xenofòbia i l’extrema dreta”. “Com a capital està preocupada perquè avui hi ha gent empresonada”, ha reblat.

Per poder sortir de la política de “fronts generats els últims anys”, creu que cal fer una aposta pels drets socials i la innovació i respectar els drets humans i les llibertats bàsiques. “Això passa perquè no hi hagi gent a la presó”, ha conclòs.

 

Et pot interessar  Junts insisteix en la "debilitat" del Govern mentre Aragonès els insta a "aprofitar l'oportunitat històrica" plegats
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió