Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Els comuns diuen que tenir pressupostos i un pacte de govern van “de la mà” i esperen veure el “proper pas” de Collboni

Sanz entén que hi ha d'haver "algun canvi" perquè la proposta de l'octubre ja va fracassar

|

- Publicitat -

Barcelona en Comú diu que tenir pressupostos i un pacte de govern van “de la mà” i esperen veure quin és el “proper pas” que fa l’alcalde Jaume Collboni. Ho ha dit en una atenció a mitjans la portaveu dels comuns a l’Ajuntament, Janet Sanz, que entén que hi ha d’haver “algun canvi” per part de govern perquè la proposta de pressupost presentada a l’octubre ja va fracassar. En aquest sentit, no ha volgut anticipar el posicionament dels comuns en la tramitació del pressupost dimarts vinent i espera tenir més informació sobre les intencions de Collboni en trobades els propers dies.

Sanz ha explicat que estan d’acord sempre a asseure’s en una taula i treballar perquè Barcelona tingui un pacte de govern “fort” que permeti desenvolupar uns pressupostos. Així, ha remarcat que estan disposats que això tiri endavant des d’aquesta perspectiva. “El que necessita Barcelona és una proposta d’estabilitat de pacte de govern i pressupostos”, ha insistit. Per això, ha afirmat que el que és important és que es tramitin els pressupostos però fent canvis respecte al plantejament del govern a l’octubre.

Publicitat

“És de sentit comú que el que necessita Barcelona és pressupostos i un pacte de govern sòlid i estable. És la fórmula que pot fer que Barcelona tiri endavant”, ha assenyalat. La portaveu de BComú ha recordat que el govern actual està en minoria i és “inestable” i ha tornat a situar que el millor pacte és el d’un govern d’esquerres format pels 24 regidors de PSC, BComú i ERC.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut