Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els comuns congelen la negociació pels pressupostos amb el Govern i avisen Aragonès: “La pilota està a la seva teulada”

|

- Publicitat -

Els comuns donen per “congelades les negociacions” pels pressupostos de la Generalitat del 2023 arran de la crisi entre ERC i Junts a l’executiu català. Així ho ha anunciat la líder de la formació, Jéssica Albiach, qui ha avisat al president Pere Aragonès que “la pilota no està a la teulada de Junts ni a la dels comuns, està a la seva teulada”. En aquest sentit, li ha reclamat “un “govern fort que doni seguretat i estabilitat” als ciutadans en un context de crisi.

Tampoc no s’han fet esperar les crítiques dels socialistes. El líder del PSC, Salvador Illa, ha alertat Aragonès que “ha perdut o té molt malmesa la confiança” dels grups que el van investir president. “El seu govern és avui una nosa pel país”, ha reblat.

Publicitat

La diputada de la CUP, Laia Estrada, també ha lamentat “l’espectacle patètic” d’ERC i Junts: “No s’estan barallant per polítiques, només és una pugna de poder”. Tot i que Junts surti del Govern creuen que res canviarà perquè Aragonès té “l’estabilitat garantida”, aplicant una agenda de “pacificació” del conflicte català i de “polítiques neoliberals”.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut