Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Els comuns collen el Govern amb el ‘Hard Rock’: “Ens ha de respondre”

Critiquen que l'interès pel projecte posa en evidència que l'acció de l'executiu "no té coherència" amb els comptes

|

- Publicitat -

Els comuns redoblen la pressió al Govern de la Generalitat de Pere Aragonès pel que fa al ‘Hard Rock’, i alerten l’executiu que “s’ha de moure” i donar-los una resposta sobre si s’aprovarà, o no, el pla director urbanístic que ha de fer possible la construcció del casino. El macroprojecte, doncs, continua condicionant el suport dels comuns als pressupostos d’aquest any, els quals ja de per si consideren que són “poc ambiciosos, irresponsables i poc coherents”. 

El diputat i negociador d’En Comú Podem, Joan Carles Gallego, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Estel que el seu partit estarà assegut “fins a l’últim dia” a la taula de negociació amb voluntat d’acord respecte als pressupostos. Tanmateix, ha deixat clar que és el Govern qui ha de respondre com pensa abordar el macroprojecte, el qual, segons ha denunciat, posa en evidència que l’acció de l’executiu “no té coherència” amb els comptes.

Publicitat

Gallego ha recordat que la setmana passada el Parlament va aprovar una proposta de resolució dels comuns que insta el Govern a aturar els projectes, com el Hard Rock, que consumeixen molta aigua tenint en compte el context de sequera. “El Govern no pot mirar cap a una altra banda”, ha insistit Gallego. Segons el diputat, la principal diferència amb l’any passat és que ara el pla director urbanístic necessari per tirar endavant el Hard Rock està sobre la taula i que tant Govern com el PSC han dit que tirarà endavant. En canvi, segons ha remarcat, quan els comuns van donar suport als pressupostos l’any passat, el PDU no estava sobre la taula.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut