Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els comuns acusen el Govern de menysprear els metges i els estudiants

Joan Mena no vincula l'aprovació dels comptes catalans i els de l'Estat però avisa que els 2.200 MEUR farien "molt més fàcil" uns pressupostos socials

|

- Publicitat -

ACN Barcelona .- El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, ha assegurat que una de les condicions que posen al Govern per aprovar els pressupostos de l’any que ve és que escoltin les protestes dels col·lectius mobilitzats. “Que deixin de menysprear els metges i els estudiants, que els escoltin i sortim del podi de les vergonyes”, ha afirmat en una entrevista a Ràdio 4 poques hores abans de la primera reunió aquest dijous entre el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i representants de CatECP. Segons Mena, no s’ha de vincular l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat i els de l’Estat però ha avisat que amb els 2.200 MEUR dels comptes a nivell espanyol seria “molt més fàcil” que a Catalunya hi hagués uns pressupostos socials.

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut