Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Els CDR criden a “encerclar” l’estació de Sants de Barcelona

|

- Publicitat -

Els CDR del Barcelonès han convocat aquest dilluns a les 19.00 hores una concentració amb la finalitat d'”encerclar” l’estació de Sants de Barcelona en el marc de les protestes contra la sentència de l’1-O. “Fem entre totes un gran cercle al voltant. Quantes més siguem, més bé ens ho passarem”, han escrit en una publicació de Twitter.

Publicitat


Aquest dilluns es compleixen dues setmanes des que es va fer pública la sentència contra els líders independentistes, moment en què la plataforma Tsunami Democràtic va cridar a bloquejar l’Aeroport de Barcelona.

Adif restringeix els accessos a l’estació de Sants a partir de les sis de la tarda

Adif restringirà els accessos de l’estació de sants a partir de les sis de la tarda, després que els CDR hagin convocat una concentració de rebuig a la sentència del procés amb el lema ”Encerclem Sants”. Així, es deixaran oberts només els dos accessos centrals, un al costat de la plaça Països Catalans i un a Joan Peiró. Segons ha informat la companyia, també es tancarà la boca del metro del vestíbul i els usuaris que vulguin utilitzar la L5 i la L3 hauran d’accedir-hi pel carrer.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona inicia les actuacions per modificar la mobilitat als entorns de l’Estació de Sants
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió