Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els catalans haurien regalat 340 milions d’euros a Hisenda amb la loteria de Nadal

|

- Publicitat -

I malgrat el moviment independentista que no en vol saber res d’Espanya, la pela és la pela, i els catalans no perden l’oportunitat de jugar a la Loteria Nacional que cada Nadal celebra Espanya. Però això a qui més beneficia, a part dels guanyadors, que Catalunya també n’ha tingut, és a la Hisenda espanyola.

Així ho afirma l’analista i periodista Albert Cuesta, assegurant que Hisenda ha guanyat prop de 340 milions d’euros amb la loteria de Nadal comprada a Catalunya. Cuesta ha sumat la venda total de bitllets, el percentatge de milions d’euros que s’han recaptat a Catalunya en premis, i finalment la comissió que cobra la SELAE de les vendes de bitllets i la liquidació de premis. Afegint, a més a més, el 20% del premi que hisenda reté als guanyadors per l’IRPF, que aquest any ha sumat uns set milions d’euros.

Publicitat

Amb tot, l’ingrés total seria de més de 338,2 milions d’euros que els catalans haurien “regalat” a Hisenda, segons l’estudi realitzat per l’analista.

Podeu llegir el càlcul detallat en aquest enllaç.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut