Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Els catalans haurien regalat 340 milions d’euros a Hisenda amb la loteria de Nadal

|

- Publicitat -

I malgrat el moviment independentista que no en vol saber res d’Espanya, la pela és la pela, i els catalans no perden l’oportunitat de jugar a la Loteria Nacional que cada Nadal celebra Espanya. Però això a qui més beneficia, a part dels guanyadors, que Catalunya també n’ha tingut, és a la Hisenda espanyola.

Publicitat

Així ho afirma l’analista i periodista Albert Cuesta, assegurant que Hisenda ha guanyat prop de 340 milions d’euros amb la loteria de Nadal comprada a Catalunya. Cuesta ha sumat la venda total de bitllets, el percentatge de milions d’euros que s’han recaptat a Catalunya en premis, i finalment la comissió que cobra la SELAE de les vendes de bitllets i la liquidació de premis. Afegint, a més a més, el 20% del premi que hisenda reté als guanyadors per l’IRPF, que aquest any ha sumat uns set milions d’euros.

Amb tot, l’ingrés total seria de més de 338,2 milions d’euros que els catalans haurien “regalat” a Hisenda, segons l’estudi realitzat per l’analista.

Podeu llegir el càlcul detallat en aquest enllaç.

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió