Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Els canvis del Supremo podrien suposar un gir de guió pels indults als presos polítics

|

- Publicitat -

L’advocacia de l’estat ha demanat al Tribunal Supremo que mantingui el seu rebuig a la revisió indults dels presos polítics. Tal com informa El Mundo, els serveis jurídics del Gobierno demanen que el Supremo es mantingui ferm en l’estimació dels recursos de reposició del feixisme espanyol de partits com Vox, PP, Ciudadanos o entitats espanyolistes com Convivencia Cívica Catalana. La petició arriba just quan el Supremo ha perdut la majoria progressista, ja que la magistrada Angeles Huet va deixar el càrrec i el va ocupar la conservadora Inés Huerta.

Aquest últim fet podria donar ales al feixisme i la repressió, ja que es podria canviar la decisió que el Tribunal Supremo va admetre de no admetre aquests recursos contra els indults. La votació es va guanyar per la mínima i ara la majoria podria canviar. Mentrestant, l’advocacia de l’estat pressiona i diu que no existeix cap connexió específica entre els decrets impugnats i l’activitat que desenvolupen.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut