Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Els brams del PP funcionen: El PSOE està disposat a canviar la reforma del CGPJ si els populars negocien

|

- Publicitat -

El PSOE estaria disposat a retirar la proposició de llei per reformar el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) si així el PP s’avé a negociar la reforma i es pot arribar a un acord. Així ho ha afirmat la presidenta de la formació, Cristina Narbona, que ha tornat a instar els populars a seure a negociar i ha remarcat que els socialistes, per tal que hi hagi “una aproximació”, poden fer “concessions”. Segons ha dit, el diàleg “ha d’acabar amb el bloqueig institucional” a l’òrgan i ha culpat el PP de la no renovació durant dos anys. A més, Narbona ha demanat al líder dels populars, Pablo Casado, que “deixi de generar inquietud i recels cap a la democràcia” d’Espanya des de les institucions europees.

“En lloc d’anar a Europa a desprestigiar el nostre país en un moment en què estem pendents de decisions de la greu crisi que afecta els espanyols que es dediqui a fer neteja al seu partit”, ha remarcat després de la sentència ratificada del Cas Gürtel.

Et pot interessar  El Sindicat de Llogateres acusa Sánchez d'endarrerir la publicació dels índex per afavorir la patronal immobiliària
Publicitat

Opinió

Minut a Minut