Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Elena diu que els Mossos continuaran actuant per garantir els mínims de funcionament a les presons

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat aquest dilluns que els Mossos estan actuant amb la “proporcionalitat necessària” per garantir tant els drets i llibertats dels treballadors de presons que es volen concentrar com els que volen accedir al seu lloc de treball.

“S’ha de vetllar per garantir els mínims necessaris per al funcionament de les institucions penitenciàries”, ha dit en una atenció a mitjans des de la seu d’Interior. Elena ha defensat que Mossos actua “en proporcionalitat” per garantir aquests drets, ho ha fet avui i ho farà “els propers dies”. Ha admès que la situació és “molt dura” per als funcionaris i veu “comprensible” el malestar, però, segons ell, és “elemental” que els sindicats s’asseguin a negociar.

Publicitat

“No s’entén que no t’asseguis a una taula a negociar amb el teu interlocutor quan has estat citat en dues ocasions”, ha dit. En aquest sentit, ha ratificat la crida feta per la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, i ha demanat “negociació i diàleg”. El conseller també ha lamentat la mort de la cuinera de Mas d’Enric i ha empatitzat amb la situació de “tristesa” i “malestar” dels treballadors.

Et pot interessar  Els sindicats de presons desconvoquen la vaga després d’acordar amb Justícia millores per valor de 30 MEUR
Publicitat

Opinió

Minut a Minut