Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Elena defensa la seva actuació d’Interior en la presumpta corrupció a la cúpula dels Bombers

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha parlat aquest dilluns sobre la presumpta corrupció a la cúpula dels Bombers de la Generalitat, segons la qual els Mossos han trobat factures duplicades i indicis de comissions d’un 2% en els contractes de manteniment dels camions.

Ha afirmat que el cas de presumpta corrupció de la cúpula dels Bombers “és una pràctica irregular, que sembla ser que ve de fa molt temps. I que ens aquests moments està judicialitzada”.

Publicitat

El conseller ha recordat que el 26 de maig es van incorporar a la conselleria i el 3 de juny s’iniciava el procés de resolució del contracte. Elena ha afegit que s’han posat “a disposició de la justícia” en un procés que va començar “durant el mandat anterior”. D’aquesta manera, ha traspassat la responsabilitat al Govern de Torra, ja que van ser els seus predecessors.

Així ha posat en relleu que “des del minut zero” han començat a actuar perquè aquestes pràctiques i dinàmiques canviïn. Ha exposat que, pocs dies després d’assumir el càrrec, es va resoldre el contracte i s’ha fet una nova licitació “incorporant els recursos que realment es gastaven”.

Et pot interessar  Elena diu que s'ha "intensificat" el risc d'atacs de llops solitaris i lamenta que el context internacional "no ajuda"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut