Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El vídeo que plasma l’estrepitós ridícul de Vox després de criticar les xerrades “podemitas” a Valladolid: “Les organitza el vostre partit”

|

- Publicitat -

Vox torna a fer-ne una de grossa, aquest cop deixant-se en ridícul a Valladolid. Un dels seus regidors, Javier García Bartolomé, ha posat la pota fins al final.

Bartolomé volia tombar els cursos “de podemitas” que s’imparteixen a les escoles de Valladolid. Aquests estan dotats de continguts sobre diversitat sexual, masclisme o feminisme i els ha qualificat “d’adoctrinament per part del Ministeri d’Igualtat”. El que no sabia és que l’encarregat de l’empresa es tracta d’un alt càrrec de Vox.

Publicitat

Davant la posada de pota, l’alcalde de Valladolid, Óscar Puente, va donar la notícia al regidor i li va fer una bona repassada: “En aquesta investigació no han trobat vostès que qui imparteix els cursos és un càrrec de Vox? ¿No li ha arribat la investigació a tant?”, li preguntava irònicament.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut