Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El vicepresident de Vox a Burgos dimiteix després de ser caçat en terreny vedat disparant a un cabirol

|

- Publicitat -

Vox és un dels partits polítics que més defensen la caça. De fet, van presentar una proposició no de llei perquè la caça fos declarada Bé d’Interès Cultural. Tanmateix, el tret els ha sortit per la culata i José María Santaolalla, fins ara vicepresident de Vox a Burgos, ha estat enxampat colant-se en terreny vedat per caçar a un cabirol, segons informa el portal Moncloa.

L’allau de crítiques que li ha caigut han forçat la seva dimissió i ha estat sancionat pels agents mediambientals. Santaolalla ha defensat que no va participar en els fets i ha dit que dimiteix per no fer malbé la imatge de la formació d’extrema dreta.

Publicitat

El 30 d’abril va ser trobat practicant la caça furtiva in fraganti pel personal del Servei Territorial de Medi ambient. Per acabar-ho d’adobar, aquest polític de Vox havia participat en diversos actes i concentracions per la defensa de l’activitat cinegètica i el món rural.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut