Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El TSJC oficiarà un nou judici farsa de Pau Juvillà pels llaços grocs a la Paeria

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP al Parlament i membre de la mesa de la cambra, Pau Juvillà, serà finalment jutjat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per desobediència. El jutjat d’instrucció número 3 de Lleida li va remetre la causa en convertir-se en aforat i ara el TSJC s’ha declarat competent per jutjar-lo i ha desestimat la sol·licitud de nul·litat presentada per la defensa. La causa es va obrir per no retirar els llaços grocs que el partit tenia penjats a les finestres del seu despatx a l’Ajuntament de Lleida i que es va negar a treure després que Cs ho denunciés a la Junta Electoral durant la campanya de les municipals de 2019. La fiscalia li demana 8 mesos d’inhabilitació i 4 mesos de multa.

La resolució de la Sala Civil i Penal del TSJC també nomena instructor al ponent i magistrat, Fernando Lacaba Sánchez, perquè s’encarregui de la tramitació prèvia de cara a l’obertura de la fase de judici oral.

Et pot interessar  El TSJC desestima el recurs de Lluís Puig i confirma l'obertura del judici oral pel trasllat de les obres de Sixena
Publicitat

Opinió

Minut a Minut