Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El TSJC obliga a posar una bandera espanyola a la façana de l’Ajuntament de Cardedeu

|

- Publicitat -

Imposició de bandera espanyola. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ordenat a Cardedeu que posi una bandera espanyola, acompanyada d’una senyera a la façana de l’Ajuntament. Una demanda que ve impulsada per l’entitat espanyolista Impulso Ciudadano

A hores d’ara,la plaça de la vila llueix una estada.La seva sentència, que es pot recórrer, revoca la decisió del jutjat 5 de Barcelona que originalment desestimava la sol·licitud. L’ajuntament estudia la resolució abans de decidir el següent pas a prendre, segons que han indicat a EFE fonts municipals.

Publicitat

Actualment, el govern està format per ERC i la CUP i l’alcalde és el republicà, Enric Olivé. Les formacions independenitstes, fa anys van decidir retirar tan la bandera espanyola com la senyera.

En aquest sentit, Impulso Ciudadano fa públic un comunicat on celebra aquesta setnència. De fet, ho qualifiquen com a “assoliment” i asseguren “l’Ajuntament governat per ERC i la CUP, haurà de complir la Constitució i l’Estatut d’Autonomia i fer onejar les banderes d’Espanya i Catalunya.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut