Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El TSJC ja ha rebut quatre recursos per l’ajornament de les eleccions

|

- Publicitat -

La sala contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebut quatre recursos per les eleccions autonòmiques del 30 de maig, tres dels quals relacionats amb l’ajornament de la convocatòria del 14 de febrer.

La sala ha rebut tres recursos que al·leguen vulneració de drets fonamentals pel canvi de data al 30 de maig, ha informat el TSJC.

Publicitat

Han recorregut l’ajornament de les eleccions els partits Lliga Democràtica i Federalistes d’Esquerres a més d’un particular, que ha demanat a la sala una mesura cautelaríssima.

A més, la sala contenciosa ha rebut un recurs de Pacma, que el va presentar abans de l’ajornament, en el qual al·lega vulneració de drets fonamentals a causa de les dificultats que les restriccions pel coronavirus generen per recollir fons i avals per concórrer als comicis.

Tots els recursos relacionats amb la convocatòria de les eleccions s’han adreçat a la secció 5 de la sala contenciosa del TSJC.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut