Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El TS investigarà els draps bruts d’Alberto Casero, el diputat del ‘sí’ a la reforma laboral

|

- Publicitat -

Males notícies pel PP. El Tribunal Supremo ha acordat obrir una causa contra Alberto Casero, el diputat popular que es va equivocar en la votació de la reforma laboral. L’alt tribunal fa aquest pas després que un jutjat de primera instància hagi vist “indicis sòlids” d’irregularitats que podrien constituir un delicte continuat de prevaricació administrativa durant la seva alcaldia a Trujillo (Càceres)

La fiscalia, a més, entén que també hi ha indicis de malversació. Els contractes concertats per Casero, el 2017 i 2018, no haurien seguit el procediment administratiu previst, comprometent el pagament de diverses quantitats sense comunicar-ho a l’Ajuntament i sense els informes necessaris.

Publicitat

És el cas de diversos contractes d’entre 14.000 i 25.000 euros que recull l’exposició raonada que el jutjat d’instrucció ha elevat al Supremo. L’alt tribunal assumeix la competència de la investigació per la condició d’aforat de Casero i nomena al magistrat Andrés Palomo del Arco instructor del procediment.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut