Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El Tribunal de Cuentas eximeix l’Ajuntament de Colau dels presumptes contractes menors

|

- Publicitat -

El Tribunal de Comptes ha arxivat la investigació contra l’Ajuntament de Barcelona per suposats incompliments en la contractació pública. L’octubre passat el grup municipal de Cs va denunciar a aquest tribunal administratiu que el govern municipal abusava de la contractació menor, adjudicant uns 300 contractes un cèntim per sota del límit legal a partir del qual s’ha de fer un concurs públic des del 2017. El Tribunal de Comptes va instar la presidenta de Cs a l’Ajuntament, María Luz Guilarte, a personar-se en la causa, però aquesta ho va declinar al·legant que només volia col·laborar en la investigació, però no formar-ne part.

L’Advocacia de l’estat va dir que no era perjudicada i per tant tampoc demanava investigar el cas, i la fiscalia va demanar-ne l’arxivament en considerar que no hi havia indicis de cap perjudici concret a les arques públiques de forma voluntària, imprudent o negligent.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut