Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

El Tribunal de Comptes rebutja que Puigdemont declari per videoconferència en el judici de divendres

La petició dels encausats Lluís Puig, Josep Manuel Suárez i Martí Anglada no ha estat admesa

|

- Publicitat -

El Tribunal de Comptes ha rebutjat aquest dimecres que el president exiliat Carles Puigdemont pugui declarar per videoconferència en el judici d’aquest divendres per la despesa de l’1-O i d’Exteriors. La petició prové dels encausats Lluís Puig, Josep Manuel Suárez i Martí Anglada.

La prova es va admetre en l’audiència prèvia celebrada el desembre del 2022, però no ha estat fins aquest dilluns que han reclamat que es faci per videoconferència. El Tribunal de Comptes argumenta que no s’ha demanat amb la previsió suficient, tenint en compte que els sol·licitants han tingut gairebé un any per fer-ho.

Publicitat

A més, la providència argumenta que no han explicat ni justificat les causes per les quals Puigdemont no podria declarar en persona el divendres, tal com es va resoldre en l’audiència prèvia i es va confirmar en dues resolucions posteriors.

Et pot interessar  Puigdemont, sobre el posicionament de l’advocat del TJUE: "Si s'acaba confirmant, algú haurà d'explicar l'ús partidista del Parlament Europeu"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut