Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Francina Armengol celebra que el Trambadia de Palma és cada vegada més aprop de ser una realitat

|

- Publicitat -

El Govern de Francina Armengol ha signat l’acord que farà realitat la construcció del Trambadia, el servei de tramvia que aviat es construirà a Palma de Mallorca. La presidenta de les Illes ha presentat el projecte a les seves xarxes socials, tot agraint la col·laboració de l’Ajuntament de Palma i del Ministeri de Transports. El projecte començarà a construir-se el 2023, tot i que la seva finalització es preveu a l’any 2026.

El tramvia de Palma unirà la Plaça d’Espanya amb l’Aeroport de Palma al llarg de 16 parades, un recorregut que tindrà una durada de 31 minuts, i amb una freqüència de 10 minuts; el tren és 100% elèctric i tindrà capacitat per 250 persones.

Publicitat

“Uns 100.000 ciutadans dels barris per on passarà podran anar diàriament a fer feina, a l’escola, a comprar, o a veure el metge i els amics. Per això el tram passa prop de centres de salut i educatius, mercats, la Caixa de Música, el Palau Congressos o el Districte Nou Llevant”, exposa Armengol a Twitter, destacant que el projecte impulsa la mobilitat sostenible i transformarà els barris per on passa, fent-los “més silenciosos i amables”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut