Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El tercer mandat d’Ada Colau a Barcelona de capa caiguda, segons una enquesta

|

- Publicitat -

Gerro d’aigua freda cap a les expectatives d’Ada Colau. Ha començat el compte enrere per les eleccions municipals del 2023 i, avui dia, les enquestes comencen a ser les protagonistes.

Els seus resultats, però, no surten com li agradaria a Ada Colau. De fet, cada vegada és més improbable que es produeixi un tercer mandat. Així doncs, cada tres de cada quatre barcelonins són partidaris per un relleu en l’Ajuntament de la capital catalana; al·legant que la situació està empitjorant: 71% dels enquestats creuen que és necessari que Barcelona tingui un nou alcalde o alcaldessa, davant el 21,4% que no ho veuen així.

Publicitat

Així ho plasma ‘El Periódico’ en dues enquestes i detalla que tant ERC, amb Ernest Maragall, com el PSC, amb Jaume Collboni, superarien a Colau. Segons l’enquesta tots dos aconseguirien 11 o 12 regidors, davant dels 10 i 8 que tenen actualment. En canvi, Colau, que també compta ara amb 10 regidors, es quedaria només en 7-8.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut